GDE IMA DIMA, IMA I VATRE: Oglasio se potencijalni Lalatovićev naslednik - sada je sve jasno!

Autor:

Sport

08.05.2021

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već dugo se spekuliše o odlasku Nenada Lalatovića sa klupe Vojvodine, prvobitno je bio u opticaju odlazak iz Srbije, ali trenutno se šire glasine da će preuzeti Rad na početku naredne godine.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Već se priča da će Lalatovića na čelu Vojvodine zameniti Radoslav Batak, nekadašnji štoper Vojvodine, što je on u izjavi za novosadski "Dnevnik" demantovao. 

- Nisam se čuo ni sa kim iz kluba, vidim da Vojvodina ima trenera i degutantno bi bilo da pričam bilo šta na tu temu. Naravno, Vojvodina je uvek moj klub, ekipa u kojoj sam fudbalski ponikao, ali ne bih sada širio priču na temu eventualnog povratka u nju- istakao je Batak

On je posle igračke karijere počeo da se bavi trenerskim poslom i vodio je Radnički iz Niša i Novi Pazar, a trenutno je bez angažmana. 

RepublikaFoto: Starsport
Radoslav Batak

Ovim povodom se oglasio i sportski direktor Vojvodine Milan Kosanović koji je naglasio da za sada klub iz Novog Sada ima trenera.

- Vojvodina ima trenera, ugovor ga veže do kraja prvenstva, a onda ćemo da vidimo šta će se događati, odnosno ko će biti šef našeg stručnog štaba- istakao je Kosanović. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading