LALATOVIĆ: Neka VUČIĆ vlada još 50 GODINA, verujem mu na reč!

Autor: Republika

Sport

05.05.2021

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Vojvodine Nenad Lalatović tvrdi da će suzbijanje fudbalske mafije u Srbiji pomoći regularnosti najpopularnijeg sporta u zemlji.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Jedan od poslednjih mečeva Lalatovića na klupi Vojvodine završen je bez golova protiv Radničkog iz Niša.

Na kraju obraćanja javnosti, Nenad Lalatović se osvrno na najavu predsednika Srbije, Aleksandra Vučića da će država pohapsiti, kako je rekao "mafijašku bandu iz fudbala kojoj se smeje cela Evorpa“

- To apsolutno podržavam. Od leta kod nas mora sve da se radi čisto i ne sme nijedna greška da bude namerna. Drago mi je što je javno rekao da će naš fudbal biti bolji za 50 odsto, nismo zaslužili da UEFA tako piše o nama. Nemoguće je da neki klub veže 20 pobeda, pa čak i šest, sedam, to nije realno što se dešava kod nas. Apsolutno mu verujem na reč da će stati svemu tome na put i ako uspe da promeni i fudbal u Srbiji onda bi trebao da vlada dokle god želi. Ako i u tome uspe, što niko nije u poslednjih 15 godina, onda mi boljeg nemamo. Neka vlada još 50 godina. Držim mu palčeve od sveg srca, jer bi to bilo dobro i za klubove i za igrače i za navijače, pa i za nas trenere - dodao je trener Vojvodine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ceca

05.05.2021 19:43

Svi mu verujemo jer on svoja obećanja ispunjava

Ivana

05.05.2021 21:14

Volela bih da Vučića izaberemo za doživotnog predsednika. hvala našem predsedniku na svemu, našem predsedniku vučiću može da se veruje, i treba da se počisti mafija u fudbalu.

teodor

06.05.2021 06:51

Prvenstvo je primarno neregularno kad na lopovski nacin jedan klub kao kartel vlada celom Ligom. Vucic nikad nece kazniti CZ zbog ociglednog mafijaskog ponasanja jer preko formalnih i neformalnih struktura a i uz pomoc i to obilnu drzave stvorila je monopol na sve u srpskom fudbalu.JAvlja se danas Terza da kaze kako je ona postena i sve na posten nacin ostvaruje...Osetio se prozvanim,jasno kao dan. To je teska kriminalna rabota jer se sampion dobija na krilima sudijskih lopovluka i rusenja rivala uz pomoc sudija! Bolje mu je da cuti i pokrije se usima. Dok se to ne razvali i ukine nema srece. Posledica svega ovog na vrhu fudbalske strukture je i sve sto se dogadja na nizim nivoima. Ako neko misli da ce lako resiti sudijske lopovluke na osnovu gresaka na malim mecevima, vara se. Secate se prve polusezone kad je Zvezda doslovno nosena od sudijske organizacije da sakuplja bodove a Partizan su rusili ne pitajuci kako! Lako je posle biti postena kurva kad se nagepises para,i bodova!. Tako i cz,lopovska posla. A sam Vucic je dosta kriv zbog pravljenja jedne debele razmazene krmace od nje. Jos je zovu simbolom srpstva!? Koja budalastina i idiotizam. Meni to ona ni ni jedan sportski klub nikad nece biti,pogotovo onaj koji jase miljama ispred svih zahvaljujuci tome sto ima pristup drzavnim jaslama! Neka se Vucic zapita kako to cz kupuje kao luda igrace sa milionskim platama a duguje preko 50 mil. evra? U stvari, to se sve i radi pod njegovom palicom! Nije naro lud, svito vide jasno kao sto je jasan letnji dan. Sve je ovo sramno i velika bruka za srpski sport. U svim sportovima je cz prva, ima li to igda na svetu. Kako je to uopste moguce? Pa moguce je jer je neko odlucio da unisti glavnog rivala. A to nece proci tek tako!

Dama bez blama

06.05.2021 07:30

Tako ce i biti. Udara se na mafiju i ocistice se fudbal od mafije.