VUČIĆ O ĐILASOVIM ZAHTEVIMA: Nema ozbiljne zahteve, samo traži frekvenciju zbog profita

Autor: tanjug.rs, republika.rs

Vesti

05.05.2021

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da od lidera Stranke slobode i pravde Dragana Ðilasa i očekivao da u razgovorima sa evroparlamentarcima traži nacionalnu frekvencu za N1 i Novu S, jer mu to donosi profit, a ne da postavlja ozbiljne zahteve poput izmene zakona.

RepublikaFoto: KlikTV/Pink
Aleksandar Vučić

- Verujem da je narod sve razumeo. Mislili ste da imaju ozbiljne zahteve za biračke spiskove, a ne samo da traže nacionalne frekvence - rekao je Vučići uz opasku da j to traži jer je to ono što može tri ili četiri puta da poveća profit njihovim televizijama.

Dodao je i da su se potvrdila njegova očeckivanja da će biznis interesi biti najvažniji i sve sto nema veze sa zakonima i ustavom, ali nije očekivao da tako otvoreno govori sa evroparlamentarcima - "da zaradimo još malo para, a ako nam to ne date imaćemo demonstaracije".


Vučić je to rekao na konferenciji za novinare nakon sednice Predsedništva SNS

Na pitanje kako vidi zahteve lidera ŠP Dragana Ðilasa iznete u razgovoru sa evroparlametarcim,a nakon što mu je novinar preneo, jer je predsednik rekao da zahteve nije čuo, da je reč o se toga da Nova S i N1 dobiju nacionalnu frekvencu, kao i da do oktorba bude smenjen direktor RTS-a.

On je je naglasio da će se bez obzira na sve ipak u Srbiji poštovati zakon.

Dodao je da je milion puta prošao njihove demonstracije i čuo od Branislava Lečića i Vuka Jeremića da neće dočekati naredi Vaskrs.

Pošto sam vasksnuo na Vaskrs i ovog i prošlog i onog pre toga, pošto sam vaskrsnuo treći put videcemo sta će biti za vasksr sledece godine, rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Ivana

05.05.2021 21:03

Dragan Đilas zbog svog profita treba da u zatvor ide, a ne da traži od države još. Vreme je da završi iza rešetaka.

Milica

05.05.2021 21:05

Poznato je da Đilas sve što radi radi u svom ličnom interesu a za građane baš je njega briga.

Dragan

05.05.2021 23:16

Ma dobiće Đilas ko mlada prve bračne noći...

Dragan

05.05.2021 23:18

Đilaas je uvek gledao samo svoj lični interes pa je tako i sada.