UKUPNO 50 MILIONA EVRA: Ovo su godišnji BUDŽETI Crvene zvezde i Partizana

Autor:

Sport

04.05.2021

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Vojvodine Nenad Lalatović otkrio je razliku u budžetima najvećih srpskih klubova.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa "večitog derbija"

Strateg Novosađana sledeće sezone neće biti na "Karađorđu", što je još jednom potvrdio.

- Rastajem se sa Vojvodinom, ima ponuda, razmisliću šta je najbolje za mene. Vojvodina će mi ostati u srcu, a u Novom Sadu ću živeti. Mnogo dugujem klubu jer su me afirmisali, rastaćemo se za dva-tri kola, možda i ranije ako uprava odluči. Svaki trening i meč ću odraditi maksimalno. Sve pohvale za moje igrače i navijače, dali smo mnogo, bar 50-60-70 godina će se juriti naši rekordi - rekao je Nenad Lalatović.

Jedan od najtalentovanijih trenera u Superligi je potom pričao o razlici u budžetima klubova koji će igrati evropske kvalifikacije.

On je rekao da je budžet Vojvodine samo 2,5 miliona evra, da duplo više ima Čukarički, a da su Crvena zvezda sa 30 i Partizan sa 20 miliona evra daleko od svih.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Od predstojećeg leta će timovi širom Evrope po prvi put u istoriji igrati kvalifikacije za Ligu konferencija, a Lalatović veruje da crveno-beli mogu da izbore plasman u grupnu fazu.

- Vojvodina nikad lakše može da uđe u grupnu fazu, a ako dovedete sedam-osam-deset novih igrača, oni treba da se uklope kod novog trenera, pa će tako teže ući - poručio je Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading