ZVEZDA DOBILA ŽESTOKU KONKURENCIJU: Bundesligaš i Dinamo OTIMAJU Dragovića crveno-belima

Autor:

Sport

04.05.2021

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Bajer Leverkuzena Aleksandar Dragović velika je želja stručnog štaba, uprave i navijača Crvene zvezde u letnejm prelaznom roku, a nije tajna da i on sanja da dođe na "Marakanu". Međutim, sada su se u trku za njegov potpis uključila još dva kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Dragović u dresu Austrije protiv Srbije

Iako je Dragović nedavno bio u Beogradu, baš na stadionu "Rajko Mitić", gde je navodno napravio usmeni dogovor sa Crvenom zvezdom, u fudbalu se situacija uvek može promeniti.

Sijaset puta su već dogovoreni transferi propadali, pa navijači šampiona Srbije sa pravom strahuju sve dok Dragovića ne vide na zvaničnoj promociji sa dresom i šalom voljenog kluba.

Zebnja pristalica crveno-belih postaće još veća sada, pošto su u trku za Dragovića ušli finansijski moćniji klubovi od Zvezde - Dinamo iz Moskve i Keln.

 

Ovu vest preneo je specijalizovani sajt "Transfermarkt", pa nema razloga za sumnju da je u pitanju istina i da Zvezdana Terzića, Mitra Mrkelu i Dejana Stankovića očekuje krvava borba za potpis sjajnog štopera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading