VIŠE NEĆE IGRATI ZA ZVEZDU: Stanković PRECRTAO STRANCA i poslao ga u domovinu

Autor:

Sport

04.05.2021

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković više ne računa na jednog od mnogobrojnih stranaca.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Mladi Kenijac Ričard Odada nije više u planovima Dejana Stankovića koji mu je dozvolio da tri nedelje pre kraja sezone ode u domovinu i započne odmor.

Talentovani vezista će tako propustiti mečeve sa Radom, Zlatiborom, Bačkom i Metalcem u Superligi, kao i finale Kupa protiv Partizana 25. maja.

Međutim, reklo bi se da neće propustiti samo te utakmice, nego da je već odigrao svoje u Crvenoj zvezdi, pošto nije logično da ga Stanković odvoji od ekipe ako računa na njega.

RepublikaFoto: Starsport
Ričard Odada

Kako stvari stoje pred Odadom je leto u kom će morati da pronađe novi klub.

Ričard Odada je u prvom delu sezone nastupao za Grafičar za koji je odigrao 18 utakmica, pa je na zimu prekomandovan u redove šampiona Srbije. Ipak, u crveno-belom dresu je upisao samo dva nastupa na kojima je sakupio svega 29 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Borko

04.05.2021 13:37

Niste dobro informisani. Odada je otišao u Keniju da prikupi dokumentaciju za dvojno državljanstvo pošto već 3 godine živi u Srbiji, samim tim imaće status domaćeg igrača, neće biti stranac.

Cvilidreta

05.05.2021 07:01

Odada nije kalibar igrača potreban Crvenoj Zvezdi (što je na terenu pokazao i dokazao) tako da je za njega po tom pitanju priča završena. Ukoliko i dobije naše državljanstvo, to mu može biti ništa drugo do olakšica za angažovanje u nekom drugom srpskom klubu (nižeg ranga, naravno) pošto neće biti tretiran kao 'stranac'.