UVUKAO JE U SVOJ POLNI ORGAN PARČE DOMINE I POSLE 18 MESECI DESILO SE ČUDO! Slučaj objavljen u svim stručnim časopisima!

Autor: Republika

Lifestyle

04.05.2021

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Bivši osuđenik (41) bojao se da je polomio polni organ jednom prilikom tokom s*ksa nakon što se jednog jutra probudio sa jakim bolovima i modricama. No, istina je ipak sasvim drugačija i vrlo čudna.

Foto: pixabay.com

On je, naime, dok je bio u zatvoru ugurao u p*nis komad domine, jer je mislio da će na taj način imati bolju erekciju i da će "duže trajati" prilikom s*ksa i masturbacije.

Kada su ga lekari u Njujorku pregledali, ustanovili su da se u njegovom p*nisu, u predelu između kožice i mišića, nalazi komad domine od 1,5 centimetra.

Nije imao kud, pa je priznao šta je učinio dok je služio zatvorsku kaznu, a sve u cilju poboljšane seksualne stimulacije.

Lekari su uvideli da mu je polni organ ozbiljno inficiran, da su u prvi mah pomislili da će morati da ga amputiraju.

Ipak, muškarac je odbijao da mu izvade strani predmet i žestoko je protestovao kada su ga ubeđivali da domina "mora napolje".

Nakon uočavanja domine koju je, samo on zna kako, stavio na to mesto, dali su mu jake antibakterijske antibiotike, a posle 18 meseci pojavio se na kontrolnom pregledu i pohvalio se doktorima da se oporavio i da može da ima s*ks bez problema.

Ovakav slučaj još nismo videli. Umali je ostao bez polnog organa, ali je odbio da mu uklonimo dominu zbog bolje seksualne stimulacije. Apelujem svima da ne rade ovo jer nesterilisani predmeti koji se nađu u p*nisu, mogu posle nekoliko nedelja izazvati ozbiljne infekcije – rekao je dr Džejson Eljagulov, a priča je obljavljena u časopisu Urology Case Reports journal.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading