PENALIMA U SUPERLIGI SE SMEJE CEO SVET: Vučić najavio HAPŠENJA - kriminalci će LETETI iz srpskog fudbala!

Autor:

Sport

05.05.2021

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se predsednik Srbije Aleksandar Vučić o gorućoj temi.

RepublikaFoto: Tanjug/Jaroslav Pap, Starsport
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Jutarnjem programu TV Pink da je razočaran načinom na koji se igra završnica Superlige Srbije, a najavio je hapšenje svih kriminalaca koji ruše ugled srpskog fudbala.

Mnogo sam tužan zbog toga kako nam izgleda završetak fudbalskog prvenstva. I ne samo što će VAR doći sledeće godine u našu zemlju, sad vam kažem, tu mafijašku bandu iz fudbala, carine, svega, koja vam pušta da se svi smeju penalima koji se sviraju, cela Evropa i ceo svet, sve ćemo da ih pohapsimo. I ne interesuje me koji državni fukcioner, sa kog mesta po tom pitanju pomaže. To je moje novo obećanje, a narod neka vidi jesam li govorio istinu i neka pogleda kako će da nam izgleda sledeće prvenstvo i da li će da se igra tri za tri - poručio je Aleksandar Vučić.

Podsetimo, do kraja prvenstva Srbije ostalo je da se odigra još nepuna četiri kola, a titulu je ubedljivo odbranila Crvena zvezda. S obzirom na činjenicu da ispada čak šest klubova, više mečeva je došlo u žižu javnosti pod sumnjom da su namešteni, a predsednik je jasno najavio da se takve pojave u Srbiji neće tolerisati.

Ostatak izlaganja prvog čoveka naše zemlje možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading