HUMSKA ZAVIJENA U CRNO: Posle odlaska Asana, novi VELIKI UDARAC za Partizan

Autor:

Sport

03.05.2021

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema kraja nevoljama u Humskoj ovih dana. Posle Takume Asana, novi problem crno-belima pravi još jedan ljubimac Grobara.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

Bivši napadač crno-belih Umar Sadik je postigao dva gola u remiju Almerije i Ovijeda i tako došao do kote 20, ali Partizanu i dalje neće biti isplaćeno 500.000 evra bonusa.

Naime, iako je postojala informacija da će Almerija platiti vicešampionu Srbije pola miliona evra nakon što Nigerijac 20 puta zatrese mrežu, to neće biti slučaj.

Kako prenosi "Mozzart sport", bonus će se aktivirati tek kad Sadik postigne još pet golova u crveno-belom dresu.

Ipak, to ne treba da brine navijače "parnog valjka", pošto se bonus ne odnosi samo na golove u jednoj sezoni, već ukupno, pa ukoliko Sadik ne dođe do 25 golova do kraja aktuelne sezone, već početkom sledeće bi mogao da donese Partizanu 500.000 evropski novčanica. Naravno, pod uslovom da ostane u Almeriji.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik

Postoji još jedan bonus na koji bi Partizan mogao da računa, a on se odnosi na broj utakmica koje Sadik odigra za Almeriju. Ako Sadik dođe do 50 utakmica Partizan dobija takođe pola miliona evra. Trenutno je Sadik na 36 odigranih takmičarskih mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading