PARTIZAN TUŽI ASANA! Stiglo saopštenje crno-belih

Autor:

Sport

02.05.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kao grom iz vedra neba pojavila se vest da je Takuma Asano raskinuo ugovor sa Partizanom, a sada ta priča dobija nastavak.

Foto: Starsport
Takuma Asano

Japanski internacionalac je putem Instagrama obavestio javnost da više nije fudbaler crno-belih, a sada mu je iz kluba stigao odgovor.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti.

Fudbalski klub Partizan obaveštava javnost da je igrač Takuma Asano svojevoljno napustio klub, čime je prekršio postojeći ugovor o profesionalnom igranju. FK Partizan će preduzeti sva pravna sredstva i pred nadležnim organima FIFA podneti tužbu protiv igrača usled neosnovanog odlaska i kršenja odredbi ugovora. Očito je da je igrač postupio ishitreno, ne samoinicijativno, već po inputu nekoga ko misli da ima onoliko prava koliko ima moći. Stoga, FK Partizan odbacuje kao neosnovane i ucenjivačke sve eventualne izjave igrača Takume Asana u vezi sa njegovim statusom.

Iako neprijatno iznenađeni ovim postupkom igrača, uveravamo sve navijače da je ekipa fokusirana na preostale utakmice, sa željom i ciljem da sezonu okonča osvajanjem trofeja Kupa Srbije - navodi se u zvaničnom saopštenju kluba iz Humske.

Komentari (0)

Loading