AS PARTIZANA PRIZNAO: Odlazi iz Beograda na kraju sezone!

Autor: Republika

Sport

01.05.2021

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnova Partizanovog napada Bibars Natho namerava da po kraju sezone provede period odmora u Izraelu sa porodicom.

RepublikaFoto: Starsport
Zdjelar, Natho i Ščekić

Natho je potpuno fokusiran na finale Kupa Srbije sa Crvenom Zvezdom 25. maja:

- Pre svega želim da na pravi način završim ovu sezonu i da osvojimo Kup. Potom me čekaju obaveze u reprezentaciji i odmor, na kom ću se više posvetiti porodici i familiji u Izraelu. Imamo još godinu dana ugovora s Partizanom i biću srećan ako nastavimo saradnju. Znam da budem još bolji sledeće sezone - izjavio je Natho u prazničnom broju Informera i nastavio:

- Osećam da moj posao ovde nije gotov. Ubeđen sam da možemo mnogo više, zato mi je glavni cilj da osvojim šampionsku titulu s Partizanom. Posle toga, ko zna... Možda ostanem još dugo ovde, a možda dođe neki drugi izazov.

RepublikaFoto: Starsport
Natho ima još godinu dana ugovora sa Partizanom

Na pitanje šta bi to Partizan trebalo da uradi kako bi zaustavio dominaciju Crvene zvezde i postao šampion Srbije, Natho kaže da "nije uvek sve u našim rukama".

- Ne zavisi to samo od nas. Ono što mi moramo i možemo da učinimo jeste da igramo kao poslednjih sedam-osam meseci. To je pravi put. Kontinuitet dobrih rezultata donosi i veliko samopouzdanje celoj ekipi. Moramo da radimo naporno, da nikada ne odustajemo i da se trudimo da imamo visok procenat osvojenih bodova i pobeda. Samo tako možemo do trofeja - kaže Natho.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading