ISPROZIVAO ASANA: Stojković i hladne glave UDARIO na Japanca

Autor:

Sport

03.05.2021

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskršnji dan protekao je prilično nemirno u Humskoj, pošto je iznenada ugovor sa Partizanom raskinuo Takuma Asano.

RepublikaFoto: Starsport
Nevolje u Humskoj

Japanski fudbaler je odlučio da pobegne u Japan i više se ne vraća u Srbiju, a sada se tim povodom, hladne glave, oglasio Vladimir Stojković.

Poruku kapitena Partizana prenosimo u celosti.

- Danas, kada su se utisci slegli posle prvobitnog šoka i posle prvog zajedničkog treninga posle praznika, apsolutno nas drži ista i misao i raspoloženje da je Asano razočarao i izdao kompletan tim Partizana. Svako od nas pojedinačno, počevši od igrača, stručnog štaba, pa do zaposlenih u klubu smo se trudili da se ne samo uklopi u tim, već da mu život u Beogradu bude prijatan kako bi se osećao kao kod svoje kuće. On je bio jedan od nas - započeo je golman crno-belih.

Nisam pravnik da bih komentarisao stvari koje nisu moja specijalnost i nadležnost, ali zato moram ono što znam i što ima direktne posledice po nas kao tim.

Ljudski i moralno smo duboko razočarani i ponavljam, osećamo se izdano, jer se ovo ne radi onima sa kojima si živeo skoro tri godine i to pred kraj prvenstva i utakmicu sezone. Poštujem njegovu odluku, ali mogao je da sačeka još 20 dana. Ostao je gorak ukus - zaključio je Stojković.

Podsetimo, ranije je teške reči Asanu uputio i Lazar Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading