BLJUJE VATRU: Marković uputio TEŠKE REČI Asanu! OPLEO po Japancu kao da mu je SMRTNI NEPRIJATELJ

Autor:

Sport

02.05.2021

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadan odlazak Takume Asana iz Partizana pogodio je sve u Humskoj, a posebno Lazara Markovića koji nije birao reči kada je u pitanju njegov, sada već, bivši saigrač.

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Marković i Takuma Asano

Bivši reprezentativac Srbije je želeo da se oglasi povodom Asanovog postupka, a njegovu poruku vam prenosimo u celosti.

Iskreno, toliko sam razočaran, na današnji Sveti dan, da nemam reči. Ovo govorim u svoje ime i, nadam se, svih saigrača. Praznici su, imamo slobodne dane, nisam stigao ni sa kim da razgovaram, ali već sutra imamo trening kada nas, kao tim, čeka ova tema! Ovde se ne radi o novcu i platama, već o odnosu prema klubu i nama unutar njega. Da neko pogrešno ne razume, svi rade za novac i treba da budu plaćeni, ali postoji način na koji se nešto radi i u koje vreme. Ovo govorim kao neko ko je ponikao u Partizanu i sa mojim saigračima se mesecima i godinama borim za sveti grb - započeo je Marković.

Svaki stranac koji je došao u Partizan je uvek bio više poštovan i ispoštovan od strane svih nas! Trudili smo se da se osećaju kao kod kuće i da im našim igrama pomognemo da i oni budu najbolji! To je i slučaj sa Asanom. Odigrao je sezonu života i postigao dvadeset golova zbog tima, ne jer je bio sam na terenu. I to nam je hvala?!

Foto: Starsport
Asano i Marković

Da ostavi čitav tim na cedilu, trenera, saigrače i klub, tri nedelje pred kraj sezone i utakmicu finala Kupa? Da isključi sve telefone, ode za Japan i ni sa kim se ne pozdravi? To isto veče smo se vraćali svi autobusom sa gostovanja, nasmejani i srećni, ne sluteći šta sprema! Ovo je nečuveno - revoltiran je Marković.

Potom je dodao samo još jendu rečenicu.

- Što se tiče nas kao tima, ko ne želi da bude u Partizanu ,nema mu ni mesta! Mi ćemo se konsolidovati i nastaviti našu borbu, još jači - poručuje Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jovan

02.05.2021 13:37

Asano, i treba da odeš ako te ne plaćaju, a nije važno na kiji način odlaziš, rezultat je isti. Ali moraćeš malo da smršaš za novi klub

Jaforidza

03.05.2021 05:28

Markovicu, ti si naucen da igras i ne razmisljas o plati, jer ne mozes i da igras i da primas platu, on nije, i ne treba! Neka mu je sa srecom!

Milisav

03.05.2021 16:48

Samo ti Markovicu cuti,molim Boga ti da ne igras u finalu Kupa,na Derbiju imali smo igru imali brzinu gol sanse,kada je tebe ubacio umesto Jovica,umrtvio si igru,uzas!