KUKAVIČKO UBISTVO: Ibrahimović na STUBU SRAMA posle ZVERSKOG ČINA

Autor: Republika

Sport

28.04.2021

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktivisti za zaštitu životinja još jednom su poslali poruku protiv napadača Milana Zlatana Ibrahimovića.

RepublikaFoto: Starsport
Zlatan Ibrahimović

Nakon što su objavili transparent ispred stadiona San Siro, pokret "Centoxcentoanimalisti" uputio je oštre reči ka legendarnom fudbaleru.

Ibrahimović je početkom meseca optužen za ubistvo lava u Južnoj Africi tokom lova 2011. godine, uprkos tome što su ugrožena vrsta.

Prema pisanju švedskog lista Expressen, Ibra se tereti da je 2011. godine ustrelio lava u i da je potom čeljust, lobanju i kožu kao trofej odnio u Švedsku gdje ga je preparirao.

- Uvek smo tvrdili da se loša dela vraćaju. Lov i ubijanje bespomoćnih životinja, kao jedan primer. Ibrahimovića, kao i sve lovce, smatramo negativnom osobom. Svi sada znaju kako deo svoje zarade koristi za obilazak sveta ubijajući životinje, zajedno sa suprugom. I ovo bi već bilo dovoljno, ali nedavno se pojavio njegov konačni podvig - kukavički je ubio lava navodi se u objavi, a zatim nastavlja:

- To mu se vraća na sportskom planu. Ove godine njegovoj ekipi ide prilično loše. Serija A, Italijanski kup, Evropska liga - ciljevi u dometu velikog Milana potpuno su propali, a možda čak ostanu i bez kvalifikacija za Ligu prvaka. Takođe, nalazi se pod istragom i rizikuje tri godine suspenzije zbog kršenja FIFA-inih pravila u vezi s klađenjem. Mislio je da može raditi šta god želi, ali prevario se - poručili su aktivisti.

Ibrahimović ove sezone ima mnogo problema s povredama i odigrao je svega 17 ligaških utakmica za Milan na kojima je postigao 15 golova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
iris

28.04.2021 18:18

Zasmetao Ibro nekome!Prvo ubistvo lava,pa nije dosta, onda kockarnica!Drzi se Zlatane!

Odgovori 10 5
Milan

28.04.2021 22:25

Sta bre,drzi se,majmuncina obicna! Jedan od najvecih fudbalera svih vremena,ali jedna velika NULA od coveka! Samo monstrum moze da ubije bilo koju zivotinju,a pogotovo lava. Stavio bih ga ja sa lavom u kavez,da budu ravnopravni,on je govedo jedno!

nesa151

29.04.2021 09:31

Sta ste ZABALAVILI "IBRA UBIO LAVA "mos misliti.BIO SAM U SREDNJOJ I ISTOCNOJ AFRICI NA RADU 26 GODINA NAGLEDAO SAM SE TOG UBIJANJA .I DAZNATE ZA TAKVE ZIVOTINJE ODSTREL SE PLACA I MAHOM SU TO STARI PRIMERCI.ZACEPITE TA LJUBOMORNA USTA I BRINITE SVOJU A NJEGOVU TUGU!nasi bi rekli MARS TAMO!

Pera

29.04.2021 10:05

Zvuce kao da su iz nekog primitivnog plemena, kao ubio lava pa mu se zlo vraca. Pa i lav je ubio krdo neduznih antilopa, zebri, i ostalih vegetarijanaca...