MRAČNA TAJNA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Šveđanin na OPTUŽENIČKOJ KLUPI zbog SVIREPOG UBISTVA!

Autor: Republika

Sport

05.04.2021

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lik žrtve Zlatan Ibrahimović je istetovirao na svom telu.

RepublikaFoto: twitter.com/El Partidazo de COPE
Zlatan Ibrahimović

Fudbalski as Zlatan Ibrahimović optužen je da je 2011. pucao u lava u Južnoj Africi i da je potom trasportovao u Švedsku kožu, lobanju i vilicu žrtve kao trofej.

 Veteran Milana je na "stubu srama" u rodnoj zemlji zbog svirepog poteza i nalazi se na meti brojnih kritika. Švedsko preduzeće "Ekpresen" tvrdi da je Ibrahimović stekao dozvolu za lov i da je, manje od godinu dana nakon toga, pucao i ubio mužjaka lava u divljini.


Ubijena životinja se zvanično nalazi na Crvenoj listi ugroženih vrsta. Lov na lavove u Južnoj Africi je legalan, pod uslovom da su date ispravne dozvole.

"Ekpresen" je pregledao ukupno 82 lovca iz Švedske koji su poželeli da ponesu trofej kući. Oni tvrde iz izvora da je lav kog je Ibrahimović upucao proveo više od godinu dana u zatvorenom prostoru pre nego što je pušten, delovi lešine su potom poslati nazad u Ibrahimovićevu kuću u Malmeu. Švedski mediji su kontaktirali Ibrahimovića za komentar, ali nije dobio odgovor.



Ibrahimović je naširoko prepoznatljiv po svojim tetovažama, među kojima je najdominantniji lik lava preko celih leđa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading