CRVENA ZVEZDA OBARA REKORDE: Stanković napravio MAŠINU kakva nije viđena u 21. veku!

Autor: Republika

Sport

26.04.2021

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je pobedom u Inđiji uspela da peti put ove sezone postigne pet golova na meču.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Crvene zvezde

Crveno-beli fantastično igraju u domaćem prvenstvu, što pokazuje činjenica da je Zvezda vezala 21 uzastopnu pobedu u nacionalnom šampionatu, a od početka sezone je tri puta postigla pet golova na utakmici u Superligi.

Zvezda je prvi put ove sezone pet golova postigla ekipi TSC – a na domaćem terenu i trijumfovala bez primljenog gola (5:0). Tada je Aleksandru Kataiju bilo dovoljno poluvreme za het-trik, a do kraja meča su pogađali Željko Gavrić i Mirko Ivanić. I na proleće je naš tim u Ivanjici protiv domaćeg Javora postigao isti broj pogodaka, ali primio jedan, pa je meč završen rezultatom 5:1 u korist Crvene zvezde. Ponovo je Katai bio glavni akter sa dva postignuta pogotka, a u strelce su se upisali još Nemanja Milunović, El Fardu Ben i Filipo Falko. Identičnim rezultatom savladana je i Inđija juče, čime je ekipa Dejana Stankovića nastavila sa sjajnim izdanjima u kojima je uspela da postigne pet pogodaka (Milan Pavkov dva gola i po jedan - Veljko Nikolić, Filipo Falko i Dijego Falćineli).

Međutim, to nije najubedljivija pobeda Crvene zvezde ove sezone, s obzirom na to da su 20. septembra 2020. godine savladali Voždovac sa ubedljivih 6:0. O efikasnosti govori i da smo čak osam puta ove sezone uspeli da postignu četiri gola protivniku (Mladost dva puta, Radnik, Mačva, Proleter, Voždovac, Napredak, Zlatibor), pa ne čudi što ova ekipa Crvene zvezde preti da bude najefikasnija u ovom veku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading