NISU SAMO DRAGOVIĆ I PRIJOVIĆ: Zvezda zbog Lige šampiona VRAĆA i ogromnog ljubimca Delija!

Autor:

Sport

25.04.2021

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, crveno-beli naciljali još jedno veliko letnje pojačanje.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Radonjić sa bivšim saigračima iz Crvene zvezde, Filipom Stojkovićem i Vujadinom Savićem

Krilni fudbaler Herte na pozajmici iz Olimpika Nemanja Radonjić nalazi se na meti Crvene zvezde koja želi da ga vrati u svoje redove predstojećeg leta, saznaje "Kurir".

Plan crveno-belih je da reprezentativca Srbije takođe angažuju na godinu dana, nakon čega bi pokušali da ga trajno otkupe od velikana sa stadiona "Velodrom". Radonjić nema ništa protiv da se vrati u domovinu, a poseban motiv bi mu bio pokušaj da se sa voljenim klubom plasira u grupnu fazu Lige šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Pred povratkom u Ljutice Bogdana - Nemanja Radonjić

Podsetimo, aktuelni šampion Srbije je prodao Radonjića Marseju za 12 miliona evra, dres "orlova" nosio je u 22 navrata (četiri pogotka), a od dolaska u Hertu se nije proslavio. Na šest susreta, Srbin nije zabeležio učinak, ali nema dileme da bi predstavljao ogromno pojačanje za četu trenera Dejana Stankovića...

Nemanja Radonjić bi bio treća velika akvizicija tima sa Marakane, posle dogovora sa štoperom Bajera Aleksandrom Dragovićem, kao i očekivanog potpisa bivšeg reprezentativnog centarfora Aleksandra Prijovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading