VEZISTA PARTIZANA SIJA: Pavlović puca od sreće posle gola Spartaku

Autor: Tanjug

Sport

26.04.2021

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Lazar Pavlović izjavio je da je srećan što je dobio priliku da bude starter u meču protiv Spartaka.

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Pavlović

Crno-beli su u 33. kolu Superlige Srbije pobedili tim iz Subotice 2:1, a Pavlović je bio strelac prvog gola u 38. minutu.

- Bila je ovo veoma teška utakmica za nas posle polufinala Kupa u Novom Sadu. Bili smo malo umorni i ispražnjeni, ali zaslužili smo pobedu, jer smo bili smo bolji tokom čitave utakmice i stvarali mnogo šansi. Prvo, želim da kažem da sam srećan što sam dobio šansu da budem starter i uopšte igram utakmicu u konkurenciji odličnih igrača. Igrao sam i protiv Mačve, takođe sam imao šansu, ali nisam postigao gol - rekao je Lazar Pavlović za klupski sajt.

Mladi vezista je istakao da je bio u pravo vreme na pravom mestu i da je lopta završila gde treba uz malu dozu sreće.

- Imao sam još dve-tri propuštene prilike, ali sam siguran da će se radom, baš kao sada, sve isplatiti i doći na svoje mesto. Naravno da postoji želja da imam sve veću i veću minutažu, ali to je na šefu da kroz moj rad i zalaganje proceni kada je trenutak - zaključila je "desetka" Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading