DRAMA U HUMSKOJ: Partizan se ISPROMAŠIVAO, pa sa penala SPASAO tri boda!

Autor:

Sport

25.04.2021

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su Spartak iz Subotice sa 2:1 u okviru 33. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: FK Partizan
Fudbaleri Partizana

Partizan je tako matematički obezbedio drugo mesto na kraju sezone, ali je i dalje 12 bodova iz Crvene zvezde koju samo jedna pobeda deli od četvrte uzastopne titule.

Spartak je, bez obzira na ovaj poraz, blizu toga da obezbedi opstanak jer ima 47 bodova, sedam više od prve ekipe koja se nalazi "ispod crte".

Tim Aleksandra Stanojevića je od starta dominirao i najviše preko Jovića pretio golmanu Dujmoviću.

Najbolju priliku imao je Takuma Asano u 18. minutu, ali je posle solo-prodora i asistencije Jovića, Dujmović nekako uspeo da odbranio i loptu skrene u korner.

Potom je nekoliko puta pripretio i Lazar Pavlović, ali bezuspešno.

Ipak, u 38. minutu Pavlović konačno postiže gol.

Igor Vujačić je poslao dugu loptu ka Ivanu Obradoviću, levi bek se izborio za šut, potom i da glavom odbitak prosledi na desnu stranu gde je Pavlović uz dozu sreće uspeo da ubaci loptu u mrežu.

To je usporilo tempo meča, iako je i pored toga Partizan i dalje imao totalnu inicijativu i kontrolu utakmice.

U jednom momentu je Stanojević uveo Nikolu Štulića i Filipa Stevanovića, te je ukupno na terenu imao šestoricu "bonus igrača" (još Pavlovića, Jovića, S. Markovića i Popovića). Partizan je propustio nekoliko dobrih šansi, ali nije mogao do drugog gola. I onda je stigla kazna.

U 80. minutu je Igor Vujačić neshvatljivo napravio prekršaj u opasnoj zoni i dao priliku gostima. Srećković je pogodio prečku iz slobodnog udarca, a odbitak u praznu mrežu smestio Milan Marčić za 1:1.

Iznervirao se Stanojević, ali su njegovi igrači u finišu ipak uspeli da dođu do trijumfa.

Sjajnim pasom Natha za Nikolu Štulića mladi napadač je izbio ispred golmana, a Mihajlo Ivančević ga je oborio sa leđa. Sudija Nenad Minaković nije imao izbora, pokazao je na "belu tačku" i štoperu Spartaka pokazao crveni karton. Najstrožu kaznu je izveo Bibars Natho, golmana poslao u jednu, a loptu u drugu stranu za pobedu Partizana od 2:1.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading