PARTIZAN PRED RASPADOM: Prva zvezda tima NAPUŠTA HUMSKU za OZBILJNE PARE

Autor: Republika

Sport

26.04.2021

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezovi u budžetu primorali su Partizan da proda svog najboljeg igrača.

RepublikaFoto: Starsport
Takuma Asano, Aleksandar Šćekić i Sejduba Suma

Takuma Asano je na izlaznim vratima Humske, piše "Mozzartsport".

Ubojiti Japanac želi da vrhunsku formu pretoči u prelazak u lige "petice", dok crno-beli žele da izvuku maksimum iz transfera.

Takuma zarađuje oko 450.000 evra na godišnjem nivou. On je već koštao Partizan blizu 2.000.000 evra, kad se obračuna i 1.000.000 evra obeštećenja Arsenalu, pa bi eventualni produžetak učinio da ta suma dodatno naraste. Partizanova računuca je sledeća: bolje prodati igrača posle njegove najbolje sezone u karijeri nego ulaziti u finansijski rizik i optereti klupsku kasu, piše dalje Mozzartsport.

Pogotovo što je Takumi Asanu ostala još samo jedna godina u Humskoj po slovu postojećeg ugovora. Već u januaru bi stekao pravo da pregovara mimo znanja crno-belih, a da u junu 2022. ode bez obeštećenja, što se nikako ne isplati sadašnjim poslodavcima. Osim toga, posle 21 gola i deset asistencija na 39 utakmica, te povratka u reprezentaciju Japana, gde takođe trese mreže, tržina vrednost mu je porasla.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nikia

26.04.2021 16:17

Kakav naslov?! Mravlja pamet, magareće pamćenja,kako bi rekao Amfilohije!

Ivan

26.04.2021 17:52

Cuj raspada! To sto prodaju igraca koji je dva nivoa iznad ostalih,vama znaci raspad?! Vi se raspada te, kad stavite ovakav naslov!