SPREMA SE TIMČINA: Uzdanica PARTIZANA saigrač sa NOVIM NEJMAROM

Autor: Republika

Sport

23.04.2021

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester Siti je potvrdio potpisivanje brazilske mlade zvezde Kajku iz Fluminensea.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Filip Stevanović i Takuma Asano

Ugovor koji je sprema za Kajkua biće vredan najverovatnije oko 8.5 miliona funti.

Sedamnaestogodišnjak koga svetski mediji najavljuju kao novog Nejmara će ostacti u Fluminenseu do kraja sezone pre nego što pređe u Englesku, potvrdili su lideri Premjier lige u tvitu.

 

 

Za Kajkua su se interesovali i Liverpul, Šahtjor Donjeck i vodeći španski klubovi, ali Siti je pobedio u trci za potpisivanje "vunderkinda", koji je dva puta postigao gol u osam nastupa za prvi tim Fluminensea u svom državnom prvenstvu ove godine.

 


Izveštaji sugerišu da će Siti platiti Fluminenseu početnih 8,5 miliona funti sa dodacima koji bi sledili, a koji bi eventualnu naknadu za transfer mogli uzeti na oko 15 miliona funti. Brazilski klub će takođe dobiti procenat svake buduće prodaje. Kajku će se pridružiti Sitijevoj omladinskoj organizaciji kada stigne u Englesku, ali bez sumnje Pep Guardiola će ga pažljivo pratiti.

Skoro identično postupanje bilo je i prema asu Partizana Filipu Stevanovića, koji takođe ostaje do kraja sezone i onda za 8.5 miliona evra ide u redove "Građana", tako da će jedan od najboljih srpskih mladih igrača i novi Nejmar igrati zajedno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading