JOŠ JEDNA POBEDA I TITULA: Zvezdina RAPSODIJA u Inđiji za nastavak NESTVARNOG NIZA!

Autor:

Sport

25.04.2021

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su nastavili niz pobeda pošto su ubedljivo slavili na gostovanju Inđiji sa 1:5, u okviru 33. kola Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Crveno-beli su tako stigli na jedan trijumf od potvrde titule! Poveli su izabranici Dejana Stankovića već u 5. minutu golom Veljka Nikolića!

Mladi fudbaler Zvezde je šutirao sa dvadesetak metara i lopta je otišla iza leđa golmana Jovičića.


Udarac je išao po sredini gola, ali golman Inđije, uprkos paradi, nije uspeo da zaustavi udarac.

Imala je Inđija veliku šansu u 17. minutu da izjednači, ali samo tri minuta kasnije sudija je pokazao na belu tačku posle igranja rukom Škorića, sudija Jovanović se nije nimalo dvoumio i dosudio je najstrožu kaznu.

Pavkov je rutinski izveo penal i uvećao vođstvo crveno-belih, a onda nepuna dva minuta kasnije još jednom matirao golmana.

Iskoristio je asistenciju Milana Rodića sa boka i lagano loptu sproveo u malu mrežu. Za 23 minuta već je bilo 0:3.

U samom finišu prvog perioda igre u listu strelaca upisao se i Filipo Falko. On je odigrao dupli pas sa Gajićem, a onda preciznim udarcem u bliži ugao savladao Jovičića.

Nije mogla Inđija ništa protiv raspoloženih fudbalera Zvezde, u 60. minutu crveno-beli su kompletirali "petardu", a pogodio je i drugi Italijan, Dijego Falćineli.

Četiri minuta kasnije Inđija je uspela da postigne gol. Neškovića je faulirao Kanga, a siguran sa bele tačke je bio Bastajić.

Do kraja susreta prečku je pogodio i rezervista Gavrić, ali promene rezultata nije bilo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading