TRESE SE UNIVERZUM: Zvezda ne staje, Terzić baca GRANATE! Ljubimac Delija STIŽE za novi napad na LŠ

Autor:

Sport

24.04.2021

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Crvene zvezde je odlučila da dovede navijače u stanje delirijuma i da u nekoliko dana dogovori dolaske svih mogućih i nemogućih pojačanja.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Krstičić, Nemanja Radonjić i Aleksandar Pešić

Uprava Crvene zvezde na čelu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem je u poslednjih 48 sati odlučila da krene u akciju dovođenja pokera asova na "Marakanu", a poslednje ime u nizu je ljubimac Delija i povremeni reprezentativac Srbije Nenad Krstičić.

Prethodnih dana su se pojavile informacije da su Aleksandar Dragović i Aleksandar Prijović na korak od dolaska u Crvenu zvezdu, potom se u vezu sa šampionom Srbije doveo i Aleksandar Kolarov, a priču je zaokružilo ime Nenada Krstičića.

Kako prenosi "Mozzart sport", crveno-beli su spremni da za Krstičića izdvoje i određeno obeštećenje, koje doduše ne bi bilo veliko, jer centralnom vezisti ugovor ističe na kraju naredne sezone.

Podsetimo, Crvena zvezda je Krstičića u januaru 2019. godine prodala AEK-u za 500.000 evra, što je i bila njegova otkupna klauzula. Međutim, kako je već navedeno, na "Marakani" bi sada platili znatno manju sumu novca za nekadašnjeg prvotimca OFK Beograda, Sampdorije, Bolonje i španskog Alavesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Realno

24.04.2021 14:31

Galaksija se uznemirila zbog dolaska Krsticica....Kakvi ste vi likovi, kao da ste stalno uduvani