ZVEZDAŠI, STAVLJAJTE ŠLEMOVE: Nova BOMBA na Marakani! Stiže LEGENDARNI reprezentativac Srbije

Autor:

Sport

24.04.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Crvene zvezde za letnji prelazni rok sprema nekoliko bombi, a poslednja o kojoj se priča će odjeknuti najviše.

RepublikaFoto: Starsport
Branislav Ivanović, Nemanja Matić i Aleksandar Kolarov slave plasman na Mundijal u Rusiji

Prethodnih dana su se pojavile informacije da su Aleksandar Dragović i Aleksandar Prijović na korak od dolaska u Crvenu zvezdu, a sada se sa šampionom Srbije povezuje i njihov imenjak - Aleksandar Kolarov.

Kolarov je kućni prijatelj sa trenerom crveno-belih Dejanom Stankovićem i generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, pa bi u Ljutice Bogdana mogli da igraju na tu kartu, prenosi "Informer".

Iskusni defanzivac je trenutno igrač Intera sa kojim mu ugovor ističe na kraju sezone, a evidentno saradnja neće biti produžena, pa će on promeniti sredinu na leto.

Ipak, Crvenoj zevzdi neće biti lako da dođe do toliko željenog potpisa, pošto ima konkurenciju u vidu Turaka i Italijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
AngryChainsaw

24.04.2021 20:38

Ovo je netačno. Kolatov je izjavio više puta da će svoju karijeru završiti u inostranstvu i da mu "stvarno ne pada napamet da tako bogatu karijeru završi igrajući protiv Surdulice, Bačke i Ivanjice"!!!