OGLASIO SE DRAGOVIĆEV MENADŽER: Sad je sve JASNO oko transfera u Zvezdu!

Autor:

Sport

23.04.2021

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Dragović je bio na Marakani gde je imao sastanak sa čelnicima i trenerom Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Dragović u duelu sa Filipom Kostićem

Mi smo još dalekog novembra ekskluzivno najavili da bi Dragović mogao da pojača Crvenu zvezdu, a to će se po svemu sudeći obistiniti ovog leta.

Da je posao blizu realizacije potvrđuju i reči njegovog menadžera Milana Dudića.

- Imali smo lep i prijatan sastanak sa Zvezdinim čelnicima Terzićem i Mrkelom, a trener Stanković je pre svega Dragoviću prezentovao sportski deo i kako vidi njegovu ulogu u timu. Sve je proteklo u super atmosferi, Aleksandru se sve to svidelo. Međutim, još ništa nije gotovo, kao što su mediji brzo objavili. Ipak se radi o velikom imenu i ovakvi poslovi ne mogu da se završe na jednom sastanku. Neophodno je da se dogovore još neki detalji i pregovori će se nastaviti sledeće nedelje. Zasada sve ide u dobrom pravcu - rekao je Dudić za Novosti.

On otkriva da Dragović ima finansijski jače ponude od nekih drugih klubova, ali da je velika želja njegovog klijenta da zaigra za Zvezdu.

- Dobro se zna da je Aleksandrov dečački san da zaigra za Zvezdu, za nju navija odmalena. Sada je u zenitu karijere i može da bira gde da ide. Ponude su finansijski jače od Zvezdinih, ali je i njena izuzetno korektna. To je njemu bitno i sve ide ka tome da će ispuniti svoju veliku želju, jer mu novac nije u prvom planu, a klubove sa istoka moći će da bira i posle dve ili tri godine, jer mu na "Marakani" cena neće pasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading