LALATOVIĆ ZAGRMEO: Partizan se VALJAO PO TERENU, ako nekom smeta - JA ĆU OTIĆI!

Autor: Republika

Sport

21.04.2021

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Vojvodine Nenad Lalatović istakao je posle minialnog poraza u polufinalu Kupa Srbije da je njegovim tim bio bolji u drugom poluvremenu.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović i sudija Srđan Jovanović

Temperamentni Lalatović je sav zadihan posle utakmice u kojoj je dobio žuti karton istakao da su crno-beli morali da pokažu više:

- Jeste bio bolji Partizan, ali samo u prvo poluvremenu. Vojvodina je bila bolja u drugom. Partizan je odugovlačio vreme. Da neko ne misli ništa pogrešno, Partizan je veliki klub sa velikim igračima, ne treba njima da se valjaju po podu, nego treba da s ovim kvalitetom koji imaju da probaju da nam daju tri gola, da pokažu da zasluženo ulaze u finale. Čestitam im ulazak u finale, a mojim igračima nemam šta da zamerim, mislim da smo pokazali zašto smo tu gde jesmo. Ostavili su srce na terenu - podelio je svoje utiske Lalatović, a zatim prokomentarisao transparent u njegovu čast na "Karađorđu":

- Ako nekom smeta, ja ću otići. Ne vidim razlog zašto ja nekom smetam posle ovako borbene igre protiv Partizana. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
moravac

22.04.2021 04:52

kada igrate ragbi svaki put protiv Partizana za razliku kada igrate sklanjalicu protiv av sponzorushe.