VRAĆA SE NA MESTO USPEHA: Golman HEROJ ponovo na Marakani!

Autor:

Sport

19.04.2021

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se nakon sjajnih odbrana u superligaškom susretu.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Crvena zvezda-Radnik

Golman Radnika Stefan Ranđelović nije mogao da sakrije zadovoljstvo nakon što je u porazu Surduličana na Marakani odbranio dva jedanaesterca.

Utisci su neverovatni, još se nisu slegli i sve izgleda nestvarno. Tek shvatam kakav sam podvig napravio. Odbraniti na Marakan dva penala Zvezdi, osećaj je zaista prelep - kazao je Ranđelović za Mocartsport.

u sredu od 17 časova ponovo će Radnik u goste srpskom šampionu u okviru polufinala Kupa Srbije, a Ranđelović se detaljnije dotakao penala koje je odbranio najpre Falku, pa Ivaniću.

Kad je sudija svirao penal, pomirio sam se sa odlukom, svestan da bih samo mogao sebi da smanjim koncentraciju. Stao sam na gol-liniju i fokusirano čekao udarac Falka. Nisam razmišljao o tome ko je sa druge strane, jer bih u tom slučaju možda uneo sebi nemir ili nesigurnost. Ipak je naspram mene bio igrač sa ozbiljnim iskustvom u Italiji i nisam ni sanjao da ću njemu odbraniti penal.

RepublikaFoto: Starsport
Oduševljen - Stefan Ranđelović

Drugi jedanaesterac je bio priča za sebe, prvi penal je iz te perspektive već bio odavno, a ovaj put je i drugi igrač bio izvođač. Razmišljao sam da li će Ivanić gađati levo, da li će me pustiti da odem u istu stranu, dilema je trajala trenutak, ali kada je stavio loptu na belu tačku, rekao sam u sebi idem desno pa šta bude - zaključio je Stefan Ranđelović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading