GOTOVO! ITALIJANI ZAGRIZLI - DEKI PRELOMIO: Poznato koga će Stanković TRENIRATI sledeće sezone!

Autor:

Sport

18.04.2021

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno oko sudbine trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Kao boma odjeknula je vest da bi Dejan Stanković karijeru mogao da nastavi u Italiji, ali prema saznanjima "Maxbetsporta" Deki nema nameru da napusti Marakanu ovog leta.

Naime, uveliko su počeli da se kuju planovi oko letnjih priprema i pojačanja, a Stanković ima važeći ugovor sa crveno-belima do leta 2021. godine. Takođe, postoji volja čelnika kluba iz Ljutice Bogdana da po okončanju takmičarske godine uđu u pregovore oko produžetka saradnje, s obzirom na to da su prezadovoljni načinom na koji bivši reprezentativac Srbije vodi ekipu sa klupe.

Podsetimo, Stanković je sa Crvenom zvezdom već osvojio titulu prvaka Srbije, na dobrom je putu da je i odbrani, a sa našim najtrofejnijim klubom uspeo je da izbori i evropsko proleće nakon izborenog proaza kroz grupnu fazu Lige Evrope. Spominjalo se da ga žele Lacio i Sampdorija, ali na Marakani su uvereni da imaju stručnjaka na duži rok...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading