IZ PRVE RUKE: Grujić u dresu VELIKANA sledeće sezone?

Autor:

Sport

18.04.2021

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se nekadašnji as Benfike sa savetom za nekadašnjeg asa Crvene zvezde.

Srpski vezista Marko Grujić

Bivši fudbaler Crvene zvezde Zoran Filipović rekao je da bi za Marka Grujića bilo najbolje da ostane u Portu još godinu dana.

Za njega bi najbolje bilo da ostane u Portu. Pratio sam ga ove sezone. On je igrač sa velikim talentom. Mnogo je napredovao otkako je napustio Srbiju. Adaptira se na veliki klub. Mislim da je pred njih velika budućnost. Može još mnogo da napreduje, jer ima kvalitet za to - ocenio je Filipović za "Rekord", pa dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Filipović smatra da je Portugal idelna sredina za "Gruju"

Loša stvar u vezi sa srpski fudbalerima je činjenica da napuštaju svoju zemlju vrlo rano kako bi igrali za veliki klub, u kojem je teško igrati zbog konkurencije. Grujić je pravi primer toga. Otišao je u Liverpul, ali nije dobio priliku da igra. Mladom igraču su potrebne utakmice, kako bi pokazao kvalitet i napredovao. Sada u Portu je već u mogućnosti da pokaže kvalitet - podvukao je Zoran Filipović.

Podsećanja radi, Grujić (25) se u finišu letnjeg prelaznog roka sa "Enfilda" preselio na "Dragao" gde je odigrao 34 utakmice u svim takmičenjima, uz jedan postignut gol.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading