NE PAMTIM OVAKO ZANIMLJIV MEČ NA MARAKANI: Ivanić posle trijumfa nad Radnikom najavio juriš na DUPLU KRUNU

Autor:

Sport

18.04.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde ove sezone Mirko Ivanić doneo je pobedu šampionu Srbije golom u 85. minutu utakmice protiv Radnika iz Surdulice.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić

Crvena zvezda je rezultatom 2:1 savladala Radnik, iako je na poluvremenu bila u zaostatku, a pritom je promašila i dva penala.

- Zaista jedna sjajna i zanimljiva utakmica. Ne pamtim kad smo na našem stadionu imali ovako zanimljiv i neizvestan meč. Stvorili smo dosta šansi, ali nismo uspeli da ih realizujemo, a nažalost smo promašili i dva jedanaesterca. Međutim, nismo odustajali nijednog trenutka, verovali smo u sebe i na kraju zasluženo slavili. Zbog ovakvih utakmica fudbal je najinteresantniji sport – rekao je Ivanić.

Kreativni vezni fudbaler rođen u Bačkom Jarku je naglasio koliko je crveno-belima značajan niz od dvadeset uzastopnih pobeda, kao i koji je cilj Zvezde u nastavku sezone.

Imali smo veliku želju da nastavimo niz pobeda, zbog prethodnog truda koji smo uložili. Naš cilj je da pobedimo sve utakmice do kraja prvenstva, kao i da osvojimo Kup Srbije. Bez obzira na sve imamo svoje želje i ciljeve kojima težimo i nećemo ni milimetar popustiti od toga – zaključio je Ivanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading