(VIDEO) ZVEZDI SE OVO NIJE DESILO OD LUKAČA: Evo kako je Ranđelović odbranio dva penala crveno-belima

Autor:

Sport

17.04.2021

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je na utakmici 32. kola Superlige Srbije protiv Radnika iz Surdulice propustila priliku da iz dva penala zatrese mrežu, a to se crveno-belima nije desilo gotovo sedam godina, od Milana Lukača i 146. "večitog derbija".

RepublikaFoto: Starsport
Milan Lukač brani penal na "večitom derbiju"

Zvezda je sa 2:1 na kraju savladala Radnik na "Marakani", ali je apsolutni junak dana rezervni golman gostiju Stefan Ranđelović.

Ranđelović je u 20. minutu utakmice zamenio povređenog Ivana Kostića, a samo četiri minuta kasnije je šansu da crveno-belima donese prednost sa bele tačke imao Filipo Falko. Međutim, Ranđelović ga je pročitao i odbranio mu šut.

Posle toga je Radnik poveo, pa Crvena zvezda izjednačila, a novi penal za domaći tim je u 72. minutu dosudio Stanko Ostraćanin. Loptu na 11 metara je tada stavio Mirko Ivanić, ali je Ranđelović i njega pročitao i zaustavio njegov udarac.

Međutim, 13 minuta kasnije je Ivanić ipak uspeo da zatrese mrežu i da donese pobedu Crvenoj zvezdi.

U nastavku se možete prisetiti i 146. "večitog derbija" u kom je Milan Lukač 26. aprila 2014. godine odbranio penale Milošu Ninkoviću i Nikoli Mijailoviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading