POTVRDIO ANGAŽMAN, PA BACIO GROBARE U TRANS: Kad jednom igrate za Partizan uvek ga volite...

Autor:

Sport

12.04.2021

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Grobari" dobro pamte Almami Moreiru koji je u Humskoj proveo period od jula 2007. do januara 2011. godine i sa crno-belima iz godine u godinu osvajao titule, uz još dva trofeja u Kupu.

RepublikaFoto: Starsport
Kleo i Almami Moreira

Karijeru je završio još 2014. godine, a danas obavlja ulogu izvršnog direktora FS Gvineje Bisao, gde je i rođen 1978. godine.

To je, između ostalog, otkrio i u razgovoru za emisiju ''Kao nekada'' na TV Arena Sport.

- Pre nekoliko meseci sam postao izvršni direktor FS Gvineje Bisao i veoma sam ponosan na taj angažman. Trudim se da pomognem tim klincima i da zajedno ostvarimo što bolje rezultate- istakao je Moreira, koji je posle Partizana igrao i za Vojvodinu.

Ipak, vreme provedeno u Partizanu budi u njemu posebne, najlepše uspomene.

- Kad jednom igrate za Partizan uvek ga volite. Navijači su uvek bili uz klub i nikada ne možete da kažete da ste izgubili jer ste ostali bez njihove podrške. Oni su uvek bili neverovatni, a u mečevima protiv Crvene zvezde su bili još vatreniji- naglašava Moreira i dodaje da se trudi da isprati sve aktuelnosti u Partizanu, a u tome mu pomažu i prijatelji iz Beograda sa kojima je ostao u kontaktu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading