LEONARDO ZAMALO NIJE UGASIO PARTIZAN: Afera oko Brazilca POTRESLA Humsku!

Autor:

Sport

11.04.2021

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan leta 2016. umalo nije bankrotirao, tvrdi doskorašnji potpredsednik kluba iz Humske Vladimir Vuletić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leonardo

Bivši predsednik Nadzornog odbora vicešampiona Srbije i vanredni profesor Pravnog fakulteta izneo je niz optužbi na račun dojučerašnjeg saradnika iz tabora crno-belih Ivice Ilijeva, a tiču se transfera brazilskog napadača Leonarda iz Anžija.

- Usled brzopletosti i površnosti Ivice Ilieva tokom pregovora, ugovor o transferu Leonarda u Partizan 2016. krio je pravni problem potencijalne naknade štete Anžiju od 15 miliona evra. Tu informaciju (koju je znao) Ivica Iliev nikad nije saopštio, otišavši usred prelaznog roka na more, a pravni sektor se s time suočio tek kada je Leonardo sleteo u Beograd (i jedini ga dočekali na stadionu tog dana). Anži je, naravno, pokrenuo spor pred FIFA, a daleko od očiju javnosti izvojevana je velika pravna pobeda, bez koje bi Partizan izvesno bankrotirao - napisao je Vuletić na Tviteru.

S druge strane, Ivica Iliev je za Srpski telegraf poručio da ne želi da se upušta u raspravu sa Vuletićem, uz kratko objašnjenje.

RepublikaFoto: Starsport

- U transferu Leonarda nema ništa sporno, on je u Partizan došao kao slobodan igrač - rekao je Iliev.

Inače, brazilski kreativac bio je daleko najbolji fudbaler crno-belih te sezone i golovima i asistencijama ponajviše je doprineo osvajanju duple krune. Već u avgustu 2017, svega 13 meseci od dolaska u Humsku, Leonardo je prodat El Ahliju za četiri miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading