PIKSI SE ZADOVOLJNO SMEŠKA: Srbija dobila NOVOG HALANDA!

Autor:

Sport

10.04.2021

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se srpski napadač i izazvao buru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Reprezentativci Srbije, uz ilustraciju Erlinga Halanda

Napadač Fiorentine Dušan Vlahović otkrio je da pokušava da se ugleda na centarfora Borusije iZ Dortmunda Erlinga Halanda.

Gledam Halanda. Pokušavam da shvatim kako se kreće, kako završava akcije. Onda se fokusiram na svoje dobre i slabije strane. Može biti da je samo pretpostavka, ali verujem da posvećenim radom mogu da dostignem taj nivo - rekao je Vlahović, pa je izrazio zahvalnost Zlatanu Ibrahimoviću.

Napisao mi je „Sve najbolje“ na mom jeziku. To je jedinstven poklon.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

On je bio strelac 13 golova na 31 meču za Firentinu.

Trudim se da napredujem, da svakog dana budem sve bolji. Uvek na treninzima isprobavam razne stvari. Poenta je u neprestanom ponavljanju pokreta iznova i iznova. I Ronaldo uvek želi da napreduje. To je tajna šampiona.

Za kraj, bivši centarfor Partizana je progovorio i o nastavku karijere.

Ne volim da pričam o mom ugovoru, jer nismo na dobroj poziciji na tabeli. Komiso će uraditi sve da dovede klub u gornji deo, jer je veoma ambiciozan. Videćemo šta će se desiti na leto. Otvoren sam za sve opcije - zaključio je Dušan Vlahović.

Podsetimo, Vlahović je bio strelac za selekciju Srbije u pobedi nad Irskom (3:2), a selektor Dragan Stojković Piksi zadovoljno trlja ruke jer su "orlovi" dobili napadača za budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading