MITROVIĆ NIJE MOGAO DA VERUJE: Kako je Piksi ŠOKIRAO reprezentativca Srbije - selektore, hvala ti!

Autor:

Sport

09.04.2021

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Stefan Mitrović, gostovao je u jutarnjem programu RTS-a, gde se javio iz Strazbura i ponovo je pričao o reprezentaciji i uspehu na startu kvalifikacijama, kao i o tome kako je bio iznenađen gestom novog selektora Dragana Stojkovića Piksi.

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Mitrović

Novi selektor nam je doneo novu energiju koja je, mogu slobodno da kažem, manjkala ranije u reprezentaciji, napravili smo dobar rezultat, osvojili smo 7 od 9 mogućih bodova, ali još smo daleko od cilja, mi smo euforični kao narod, ali moramo da znamo da smo još smo na početku kvalifikacija.

Mitrović je otkrio i da je selektor Dragan Stojković na sastanku odlučio da njemu nameni ulogu zamenika kapitena.

- Imali smo sastanak gde je selektor tako odlučio, neverovatna čast za mene, svi koji me poznaju znaju sa koliko strasti i želje igram za Srbiju, želeo bih ovom prilikom da se zahvalim selektoru na ovoj časti.

On je istakao i da Srbija može da zauzme prvo mesto u grupi ispred Portugalije.

Naravno da može, pokazali smo protiv njih, da možemo da budemo ravnopravni, bili smo i bolji u toj utakmcici, posebno u drugom poluvremenu, moramo čvrsto da verujemo u to i naš kvalitet. Imali smo ga i ranije, ali iz nekog razloga rezultati nisu pratili to, ako nastavimo ovako, možemo do prvog mesta - istakao je zamenik kapitena Srbije.

RepublikaFoto: Starsport

Na kraju je Mitrović poručio da mu je žao što će tokom leta propustiti EURO, ali da je to motiv više za bolje rezultate.

Velika je žal što nismo otišli na EURO, ali to nam je motiv više da u kvalifikacijama igramo još bolje - zaključio je Stefan Mitrović, koji je pozvao sve da pomognu malom Gavrilu Đurđeviću, za koga se prikuplja novac od 2.5 miliona evra kako bi mu se spasio život.

Mali doprinos tome dao je i Mitrović, čiji su dres i kopačke bili na aukciji i prodati su za 120.000 dinara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading