(FOTO) SRPSKE CRVENO-BELE ZEMLJE SLAVE TITULU: Delije SPEKTAKLOM U REGIONU prizvale pobedu!

Autor: Republika

Sport

08.04.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije su spektaklom prizvale pobedu u derbiju i novu titulu

RepublikaFoto: Srpski telegraf/Printscreen/Društvene mreže
Bakljada pre 164. večiti derbi

Navijači Zvezde su pobedonosni gol Mirka Ivanića proslavili dimnim performansom pod krovom severne tribine Marakane, a sve kao nastavak fešte koja je pre nekoliko dana priređena u 51 gradu u četiri zemlje regiona. "Miris dima svuda se oseća...", pisalo je u naslovu videa koji je montiran sa manifestacije koja je napravljena od severa do juga Srbije, ali i preko Banjaluke, Višegrada, Nikšića pa sve do Kumanova u Severnoj Makedoniji, a onda je na Marakani dovršena rima "Svaki zvezdaš pobedu predoseća".

Dobro su poznati stihovi jedne pesme delija koji glase: "Stadion pun, u dimu sve i zastave se vijore", a koji su se obistinili posle pogotka u 58. minutu jer je "Rajko Mitić" bio obavijen crveno-belim dimom, istim onim koji smo videli širom naše zemlje, Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

Delije nisu birale ni vreme ni mesto gde će zapaliti dimove u crveno-belim bojama, pa smo tako ovaj prizor mogli da vidimo po lokalnim ulicama u gradovima poput Kruševca, Bora, Niša, Teslića, Srpskog Sarajeva, Doboja, Nikšića itd..., gde je nakratko prekinut saobraćaj zbog dima koji se brzo širio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading