(MOGUĆI SASTAV) STANOJEVIĆ SPREMIO IZNENAĐENJE STANKOVIĆU: Trener Partizana sa DVA DŽOKERA juri pobedu na "Marakani"!

Autor:

Sport

06.04.2021

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dileme za Stanojevića pred najveću svetkovinu srpskog fudbala.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Fudbaleri Partizana u sredu od 18 časova gostuju Crvenoj zvezdi na stadionu "Rajko Mitić", a trener crno-belih Aleksandar Stanojević ima slatke muke prilikom odabira startnih 11.

Na golu bi trebalo da se nađe Vladimir Stojković, kapiten crno-belih, a ispred njega defanzivni kvartet koji će činiti Miljković, Sveta Marković, Vujačić i Obradović. Što se tiče defanzivnih vezista, na terenu bi mogli da se nađu Zdjelar i Šćekić, a ispred njih Natho, za koga se očekuje da dobije prednost u odnosu na Sejdubu Sumu, kome je namenjena uloga džokera. 

Zbog bonusa, na klupi bi mogao da startuje Lazar Marković, a na krilima mladi Nemanja Jović, kao i prvi strelac "parnog valjka" Takuma Asano. U špicu će zaigrati Filip Holender.

Partizan (4-2-3-1): Stojković - Miljković, Marković, Vujačić, Obradović - Zdjelar Šćekić - Asano, Natho, Jović - Holender

Podsetimo, Partizan ima zaostatak od devet poena na superligaškoj tabeli, pa će sa imperativom pobede na "Marakanu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading