(MOGUĆI SASTAV) ZVEZDA KOMPAKTNA PRED DERBI: Stanković ipak ima problem sa DVE POZICIJE

Autor: Republika

Sport

06.04.2021

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda u sredu na svom stadionu "Rajko Mitić" dočekuje Partizan u 164. Večitom derbiju.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde na jednom od derbija

Dominantni lider prvenstva deluje kao dobro opremljena mašina sa kvalitetnim igračima i na klupi koji uvek mogu da doprinesu i kada im se pruži mala šansa.

Ekipa koja je bez poraza ima omanjih problema sa povredama, ali su nosioci igre maksimalno našpanovani pred susret sa najljućim rivalom.

Dejan Stanković je u izjavama pred meč istakao da se nalazi pred "slatkim mukama":

- Imam slatke muke i u napadu, vezi, bokovima. Imam ih sve na raspologanju, imamo 24 sata do utakmice svi su u konkurenciji. Sklopili smo kockice, još malo da se pripremamo za ono što nas čeka - rekao je Stanković.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

I pored ove izjave zna se ko su standardni starteri. Borjan na golu, u odbrani kvartet Pankov, Gajić, Gobeljić i Degenek, ostaje sumnja u spremnost i stanje Luke Milunovića. Ukoliko je štoper oporavljen od povrede može upasti umesto Radovana Pankova.

Ispred njih su pouzdani Mirko Ivanić i Seku Sanogo. Za nalet pred isturenim špicom su Filip Katai, Njegoš petrović i Željko Gavrić. 

Borjan - (Milunović) Pankov, Gajić, Gobeljić, Degenek - Ivanić, Sanogo - Katai, Petrović, Gavrić - Falčineli

Osim štopera, ne zna se da li će Stanković napraviti iznenađenje i umesto odličnog Dijego Falčinelija postaviti Milana Pavkova ili Bena samog u špicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading