RASKID UGOVORA ZBOG VEČITOG DERBIJA: Zvezda EKSPRESNO reagovala, navijači besni!

Autor:

Sport

06.04.2021

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentator Zvezda TV-a Nikola Plavšić izazvao je brojne reakcije svojim komentarisanjem omladinskog derbija između Crvene zvezde i Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Marakana

Plavšić je u toku derbija na SC Zemunelo imao zamerke na uslove za snimanje, te je tom prilikom, neprimereno, pecnuo Partizan.

- Neverovatni uslovi za snimanje na sportskom centru Teleoptik, samo ću to reći. Ovakvu skelu nemaju ni moleri kada rade veoma teške poslove u svom zanatu, ali eto. Domaćin na ovom meču kopira svog komšiju svetskog prvaka u mnogo čemu, pa su sada krenuli sa prenosima mlađih kategorija, ali kakve uslove su stvorili za rad, bolje da ih nisu pravili. Ako im zatreba pomoć, mi ćemo uvek da budemo tu da se odazovemo i da im pomognemo su ipak oni naše drage komšije i sve ćemo to da radimo u interesu srpskog fudbala - rekao je on tokom prenosa.

U Zvezdi nisu tolerisali ovo, pa su komentatoru uručili otkaz, te on više neće komentarisati mečeve mlađih kategorija crveno-belih.

Sa druge strane, navijači Zvezde pružili su mu podršku na društvenim mrežama i smatraju da je reakcija crveno-belih bila preoštra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading