MODRIĆU, KAKO MIRNO SPAVAŠ? Zdravko Mamić mu je zaposlio suprugu, vodio ga na oltar, kupio mu sat automobil...

Autor:

Sport

05.04.2021

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji čelnik Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić je progovorio o odnosu sa Lukom Modrićem koji mu je, kako kaže okrenuo leđa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Luka Modrić

Luka Modrić se našao usred afere utaje novca prilikom transfera iz Dinama u Totenhem, završio je i na sudu zbog povezanosti sa Mamićem, a on je sada u podkastu Inkubator govorio o odnosu sa jednim od najboljih hrvatskih fudbalera svih vremena.

- Nismo se posvađali, ali nemamo nikakve odnose. Ja sam njegov navijač i dalje. Sa istom strašću gledam Realove utakmice kao i Dinamove. Lično za mene je on najbolji hrvatski igrač svih vremena. Sve je postigao radom, on živi za fudbal. Svi ostali, porodica, sve drugo je sporedno, samo fudbal, fudbal, fudbal. Zato je veliki. Njegovo ćutanje nije muški, baš je ispao hulja prema meni. Nije sazvao konferenciju u Madridu i Zagrebu, svejedno, da lupi o sto i kaže: "Taj Mamić me je uzeo sa 14 godina, kao izbeglicu, stvorio me je, on nije lopov". Ja sam polagao 20 odsto na sva njegova primanja do kraja karijere i to bruto. Ja sam se odrekao tog ugovora pre 13 godina, raskid ugovora sam mu dao. Odrekao sam se 20.000.000 evra. Umesto da mi zahvali... Modriću, kako možeš da spavaš mirno! Kafu mi nije nikad platio, ulaznicu mi nije dao, a ja ga volim i dalje. Uzeo sam ga kao izbeglicu iz Zadra, zaposlio njegovu sadašnju suprugu, vodio ga na oltar, sat mu kupio, automobil. Nikako ne mogu da objasnim nekom ovu priču. Mislim da sam ja neka mikro priča božjeg života. Koje žrtve ja trpim i porodica, to ne može da se prepriča, napiše.

RepublikaFoto: Starsport
Zdravko Mamić

Razočaran je Mamić nekadašnjim igračima o kojima je brinuo.

- Desetine igrača sam napravio milionerima. Osim Kovačića i Lovrena, ostali ni da pitaju za mene, da me pozdrave. Olmo pozdravlja čistačicu u klubu, onog traktoristu što radi na stadionu, brine o ljudima u zajednici, raspituje se o njima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading