CRNO-BELI U CAJTNOTU: Partizan ostaje BEZ VELIKOG POJAČANJA?

Autor:

Sport

04.04.2021

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi štoper Svetozar Marković se na jesen vratio u Humsku na pozajmicu iz Olmpijakosa, a jedna od glavnih preokupacija crno-belih je kako ga sačuvati i posle leta 2021. godine.

RepublikaFoto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Marković se ustalio  u prvoj postavi Partizana i dokazao je da je veliko pojačanje.

Njemu pozajmica ističe na kraju tekuće sezone i odgovarajući na pitanja novinara prvi put je govorio o svojim planovima.

- Po ugovoru o pozajmici koji su sklopili Olimpijakos i Partizan, dužan sam na kraju sezone vratim i javim u grčki klub. Trenutno ne znam ni da li postoji mogućnost da me Partizan otkupi, kao što ne znam da li oni uopšte planiraju da me prodaju ili će me ostaviti u timu. Sve to ću saznati tek kada odem u Olimpijakos, sednem sa ljudima iz kluba i popričam o planovima za budućnost- rekao je Sveta Marković.

RepublikaFoto: Starsport
Svetozar Marković

Trener Aleksandar Stanojević ne krije da bi želeo da i sledeće sezone ima Markovića kao "stuba odbrane".

Podsetimo, Partizan je leta 2019. godine prodao Markovića Olimpijakosu za 1.500.000 evra, a potom je on išao na pozajmicu u AEL iz Larise.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading