MILOŠEVIĆ JE BIO HEROJ! Socijalisti: Serija "Porodica" je dokaz da se istorija i za manje od dvadeset godina može falsifikovati!

Autor:

Vesti

04.04.2021

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret Socijalista izdao je saopštenje povodom emitovanja televizijske serije "Porodica".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slobodan Milošević

- Iza velikih ljudi i njihovih dela uvek ostaju oni koji ispraćaju karavane.

Medijski lavež i tabloidno trganje lanca na istinu o Slobodanu Miloševiću nakon emitovanja televizijskog programa koji, ni u kom slučaju, nije dokument vremena u kom smo živeli, samo govori da snage koje su 5. oktobra pogazile narodnu volju i dalje pokušavaju da pogaze glas naroda. Našim parama plaćena je laž o Miloševiću, a zapravo, to je laž o borbi za slobodu koju je vodio srpski narod. "Porodica" će sigurno imati budućnost na svim televizijama koje traže opravdanje za zločine nad Srbima. Čim je budu titlovali na albanskom i hrvatskom jeziku, serija će postati veliki hit od Prištine do Zagreba.  

Borba Slobodana Miloševića za slobodu srpskog naroda pokušava da se predstavi kao zločin, a porodica Milošević da se okrivi za razbijanje SFRJ, a ne slovenačko ubijanje regruta JNA, ustaški zločini, ubistvo srpskog svata i masakar u Dobrovoljačkoj ulici. Milošević je kriv, a ne šiptarski teroristi i njihova ubijanja policajaca, vojnika i civila na Kosovu i Metohiji. Kriv je Milošević zato što su nas bombardovali, a nije NATO koji nas je bombardovao. Srbiju predstavljaju kao u glupim vicevima o ženama, kada nasilnik kaže da ženu tuče "samo kada zasluži". Serija "Porodica" je dokaz da se istorija i za manje od dvadeset godina može falsifikovati.

Slobodan Milošević je bio heroj i ceo slobodni svet to priznaje. Porodica Milošević je bila žrtva medijskog linča sličnom ovom koji se danas vodi protiv svih onih koji ne odgovaraju tajkunima i stranim ambasadama na njihovom putu da Srbija opet bude jadna, bedna i ponizna, kao što je bila nakon petooktobarskog puča - poručili su u PS-u. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading