PIKSI SE RAZBESNEO: Pitali su selektora o Kostiću, on odgovorio pravo u CENTAR!

Autor:

Sport

01.04.2021

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Piksi posle sedam osvojenih poena "orlova" na početku bitke za Mundijal.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi i Filip Kostić

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi zadovoljan je startom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a tokom tesnog trijumfa u Azerbejdžanu (2:1) posebno ga je iznervirao neoprezan potez Filipa Kostića.

Podsetimo, as Ajntrahta je skrivio penal u 59. minutu koji je realizovao Mahmudov, a selektor je poručio da takve greške ne bi smele da se prave.

Kako da se ne iznerviram, svako u Srbiji je skočio sa stolice u tom trenutku. Moramo da budemo oprezni, ne smemo protivniku davati nadu, kad imamo protivnika u šaci, moramo da ga držimo do kraja. Ako pogledamo ceo perfomans meča, odnosno statističke podatke, videćemo da smo bili daleko bolji, ali dogodila se situacija koja nas nije baš dovela do ludila, ali nas je uzdrmala - poručio je Piksi za "Sportski žurnal".

On je otkrio da je bilo dosta nervoze tokom gostovanja na "Olimpijskom stadionu" u Bakuu.

– Znali smo šta nas čeka, pripremu meča usmerili smo ka ostvarivanju najvažnijeg cilja – osvojanju tri boda. Želeli smo da bude sa stilom, ali smo znali da će biti ekstremno teško, da je dovoljna jedna greška da uđemo u nešto što najmanje očekujemo. To nam se desilo, ali ostali smo mirni, pribrani. Igrači su pokazali karakter, nisu gubili nadu, izmene su doprinele su da u tom delu uspostavimo željeni ritam igre, budemo strpljivi i dođemo do gola – jasan je Dragan Stojković Piksi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading