OGLASIO SE SELEKTOR POSLE DRAME U BAKUU: Piksi OVIM REČIMA izazvao EUFORIJU u Srbiji!

Autor:

Sport

30.03.2021

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković Piksi zadovoljan nakon teške pobede u Azerbejdžanu.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Azerbejdžan u Bakuu sa 2:1 u 3. kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi bio je zadovoljan pristupom svojih izabranika.

Piksi je poručio da je moto selekcije "nema predaje", kao i da je timski duh i atmosfera u ekipi doprinela postizanju zasluženog pobedonosnog gola na "Olimpijskom stadionu".

- Najvažnije je da smo ostvarili veoma važna tri boda. Očekivali smo ekstremno tešku utakmicu, a tako je i bilo. Posle dominacije u prvom poluvremenu, drugi deo igre je otišao u drugom pravcu. Igrači su imali vere da će dati pobedonosni gol koji je, po svim parametrima, bio zaslužen - rekao je Stojković za "Sportklub", pa dodao:

- Mi u svakoj utakmici moramo da igramo na isti način - bez predaje. Nju ne želimo da koristimo, biće dosta izazova, teških susreta, ali moramo da gajimo veru u rezultat koji će usrećiti narod u Srbiju. Ovo je za mene velika satisfakcija jer fudbaleri dolaze iz teških prvenstava. Važno je da smo kvalifikacije startovali na način koji smo želeli - zadovoljno je konstatovao Piksi.

Selektor je upitan može li Srbija da ostane na čelu grupe A, gde se trenutno nalazi.

- Borićemo se da ostanemo prvi, verujemo u to. Veru i nadu niko ne može da nam oduzme. Azerbejdžan nas nije iznenadio, njih niko neće pobediti sa tri ili četiri gola razlike. Ponašanje igrača je bilo na visokom nivou, kao i pozitivna atmosfera, čija su posledica pobede - podvukao je Stojković, uz naglasak na prave izmene, uz pomoć kojih su "orlovi ponovo dobili krila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading