ZVEZDINA ŠKOLA JE NAJBOLJA, SVI BLEFIRAJU I LAŽU! Dušan Tadić govorio o atmosferi u reprezentaciji Srbije!

Autor: Republika

Sport

31.03.2021

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić govorio je o atmosferi u nacionalnom timu i da velike zasluge idu na račun igrice "Mafija". On je pecnuo igrače Crvene zvezde, aktuelne ili one koji su nosili dres najtrofejnijeg srpskog kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Tadić "pecnuo" fudbalere iz Zvezde

Srbija je posle prve tri utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine prikazala dobru igru i osvojila sedam bodova.

Veru u nacionalni tim navijačima je vratio Dragan Stojković Piksi, a deluje i da je atmosfera u svlačionici odlična, što potvrđuju i reprezentativci.

 

Tajna je u igrici koju se prvi pomenuo Aleksandar Mitrović. Ona ih je odvojila od mobilnih telefona i stvorila jak timski duh, a o tome je sada govorio i kapiten "orlova" Dušan Tadić.

- To je ona igrica, "Mafija" se zove. Ja sam to igrao sa decom, zanimljiva je. Proslavili smo gol tako, malo smo se zezali, to je baš lepo i pokazuje zajedništvo - rekao je Tadić.

Upitan ko je najbolji u ovoj igri, kapiten je imao spreman odgovor, a dobro je "pecnuo" zvezdaše.

- Pa, nema tu najboljih... Onako, svi blefiraju, lažu... Ali, ima i dobrih igrača. Gajić je jako dobar, nikad ne znaš šta ima i ovaj Grujić isto. Ne znam, izgleda da se ta Zvezdina škola dobro pokazala. Ne znam zašto - naravno uz osmeh je prokomentarisao Tadić.

Sjajni fudbaler i član Ajaksa detaljnije je govorio o ovoj igri.

- Moraš da se predstaviš za nešto što nisi.  Igraju dobri momci protiv loših. Zanimljivo je stvarno, evo i sad svi pitaju kad ćemo da igramo, da li ćemo u avionu. Svi su nestrpljivi - zaključio je Tadić.

Podsetimo, Srbija je u prva tri kola kvalifikacija ostvarila pobede protiv Irske (3:2) i Azerbejdžana (2:1), dok je odigrala nerešeno protiv Portugala (2:2).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading