DUGO SAM U REPREZENTACIJI, ALI OVO NE PAMTIM: Mitrović otkrio RADIKALNU promenu u selekciji Srbije pa poslao MOĆNU poruku naciji!

Autor:

Sport

30.03.2021

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se dvostruki strelac iz Azerbejdžana Aleksandar Mitrović.

RepublikaFoto: Twitter/Printscreen/Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia
Napadač Srbije Aleksandar Mitrović

Junak reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović rekao je posle pobede u Bakuu da je ona plod timskog duha i sjajne atmosfere u taboru "orlova".

- Bilo bi lepo da nastavim sa golovima. Idemo utakmicu po utakmicu, tri boda su najvažnija. Ovaj susret je bio jako težak na psihološkom planu, ali je bitno da smo ciklus završili kako treba - rekao je Mitrović koji je naglasak stavio na odličnoj atmosferi u ekipi.

Mitar je upitan ima li umora.

- Jeste, igrali smo dve jako teške utakmice. Nije lako izaći iz tri ovakva susreta. Došli smo ovde kao favoriti, što je unelo dodatan pritisak. Iako smo dali gol na vreme, nismo uspeli da postignemo drugi. Ipak, da podvučem nosimo bodove, odradili smo posao.

Mitroviću ne ide u Fulamu, pa se postavlja pitanje hoće li mu golovi uneti samopouzdanje i na klupskom planu.

- Ja jako teško odustajem, verujem u svoje znanje, rad, sposobnosti i kvalitet. Iako nisam imao dobru sezonu, uz naporan rad čekam da mi se sve vrati i isplati. Vratilo se na najbolji mogući način, pet pogodaka, oboren rekord, ali ja hvalim ekipu, i one na klupi, kao i na tribinama. Jako dugo nije bilo ovako u reprezentaciji, a dugo sam deo nje - motivisano poručuje Mitrović iz Bakua.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading