PROGOVORIO I TADIĆ: Kapiten Ajaksa SKRHAN - ovo je NAJVEĆE RAZOČARANJE za njega u reprezentaciji Srbije!

Autor:

Sport

18.03.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se srpski reprezentativac.

RepublikaFoto: Starsport
Kapiten Ajaksa i reprezentativac Srbije Dušan Tadić

Srpski reprezentativac Dušan Tadić analizirao je kvalifikacionu grupu "orlova" za odlazak na Mundijal, ali se i prisetio najvećeg reprezentativnog razočaranja.

Naime, Tadić je poručio da mu je ispunjen san plasmanom na Svetsko prvenstvo u Rusiji, ali da ga je jako potresao neuspeh u vidu okončanja šampionata u grupnoj fazi.

San nam je bio plasman na Svetsko prvenstvo. Bili smo presrećni što smo uspeli. Srbija je na to čekala osam godina. Ipak, bili smo daleko više razočarani zbog toga što smo završili takmičenje u grupnoj fazi. Za mene i saigrače, Svetsko prvenstvo je san. Kao dečak maštao sam da ću zaigrati na planetarnoj smotri, a idol mi je bio Zinedin Zidan. Takođe su me "oblikovali" Ronaldo (Luiz Nazario da Lima prim. aut.) i Ronaldinjo. To su mi bila tri omiljena fudbalera - rekao je Tadić.

Glavni rivali "orlova" biće evropski prvak Portugal, kao i Republika Irska, ali bivši igrač Vojvodine ne potcenjuje nikoga.

To je balansirana grupa iz koje će se samo jedan tim direktno kvalifikovati. Portugalija ima sjajan tim i svakako će biti najteži protivnik. Igrali smo sa Republikom Irskom ne tako davno i znamo da i oni imaju solidnu ekipu. Luksemburg i Azerbejdžan takođe poseduju kvalitet. Zato moramo da damo sve, pokažemo svoju najsvetliju stranu ukuliko želimo da se kvalifikujemo - zaključio je Dušan Tadić.

Podsetimo, Srbija će na startu kvalifikacija dočekati Republiku Irsku 24. marta u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading