DA, POSTOJI PROBLEM: Javio nam se Mitrović i poslao MOĆNU poruku Srbiji pred start kvalifikacija!

Autor:

Sport

17.03.2021

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Stefan Mitrović.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativci Srbije Stefan i Aleksandar Mitrović

Fudbalska reprezentacija Srbije i novi selektor Dragan Stojković Piksi nalaze se u velikom problemu, s obzirom da tri igrača iz Francuske imaju problem da zaigraju za "orlove" na startu kvalifikacija.

Među njima se nalazi i defanzivac Stefan Mitrović, koji u kratkom razgovoru za naš portal očekuje da Srbija ipak kompletna počne kvalifikacije.

- Istina je da postoji problem, ali nadam se da ćemo nekako rešiti situaciju - poručio je Stefan Mitrović koji je dodao da veruje da će se okupiti u punom sastavu, uz očekivanje da će "orlovi" izboriti plasman na Mundijal u Kataru.

RepublikaFoto: Starsport
Trio iz Francuske zadao glavobolju Piksiju pred start kvalifikacija za Mundijal

Podsetimo, Francuski antiepidemiološki propisi nalažu obavezan karantin u slučaju napuštanja EU, a Srbija bi zbog toga mogla da ostane bez Mitrovića, Rajkovića i Ristića.

Stefan Mitrović (30) nastupa za Strazbur, gde je došao iz belgijskog Genta, a dres sa nacionalnim grbom nosio je 19 puta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading