RONALDO I ŽOTA SPREČILI SENZACIJU: Portugalci PREŽIVELI Luksemburg, Norvežani SRUŠILI Crnu Goru, Belgijanci brojali do OSAM!

Autor:

Sport

30.03.2021

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo veče na terenima širom starog kontinenta, ništa od kiksa Portugala kome se Srbija nadala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Reprezentativci Portugala

Veoma dramatičan meč odigrali su aktuelni evropski prvaci Portugalci koji su posle velike muke i preokreta uspeli da savladaju Luksemburg sa 3:1 (1:1).

Domaćin je poveo u 30. minutu preko Rodrigeza, kome je asistirao Sinani, ali je heroj Portugala, kao na "Marakani", bio Diogo Žota. As Liverpula je postigao izjednačujući gol u drugom minutu sudijske nadoknade, čime je značajno olakšao posao četi selektora Fernanda Santoša.

U drugom delu sve je došlo na svoje mesto. Kristijano Ronaldo je pogodio u 51, a Palinja je potvrdio trojku, desetak minuta pre kraja susreta.

Portugal se tako izjednačio sa Srbijom na čelu grupe A, a obe selekcije su osvojile po sedam bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Na ostalim terenima, Norveška je pogotkom Serlota u 35. minutu nadigrala Crnu Goru na stadionu "Pod Goricom" (1:0), dok su ubedljive pobede upisali Belgijanci i Holanđani. Belgija je sa osam golova u mreži ispratila Beloruse, dok su "lale" sedmicom protutnjale kroz Gibraltar.

Hrvati su očekivano bili bolji od Malte (3:0), dok su Turci na domaćem terenu zabeležili veliki kiks protiv Letonije (3:3).

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading