SRAMOTA! UEFA PRAVI PRESEDAN ZBOG RONALDA! Kristijanov gol protiv Srbije će biti PRIZNAT!

Autor: Republika

Sport

01.04.2021

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska fudbalska federacija (UEFA) priznaće pogodak Kristijana Ronalda i upisaće pobedu selekciji Portugalije u susretu sa Srbijom u 2. kolu kvalifikacija za Svetskom prvenstvo 2022. godine!

RepublikaFoto: Starsport
Trenutak kada je Ronaldo uputio udarac ka golu Srbije

Skandal potresa evropski fudbal! Evropska kuća fudbala (UEFA) odlučila je da prizna gol Kristijana Ronalda protiv reprezentacije Srbije i upiše pobedu ekipi Portugalije.

Pet dana posle utakmice koja je završena nerešenim rezultatom (2:2), UEFA je popustila pod pritiskom aktuelnog prvaka Evrope i odlučila da napravi presedan. Duel u Beogradu obeležila je sporna situacija u poslednjem minutu utakmice, kada je Kristijano Ronaldo šutirao na gol, a Stefan Mitrović je klizećim startom izbio loptu u predelu gol linije.

Glavni arbitar Dani Makeli nije priznao pogodak, iako moramo biti realni i reći da je lopta prešla gol-aut liniju, ali sudijina je bila poslednja. Bar se činilo da je tako...

Međutim, izgleda da su u UEFA odlučili da naprave presedan. Tome je možda kumovao i Makeli, koji je priznao da je pogrešio i izvinio se selekciji Portugala i njihovom selektoru Fernandu Santošu.

- Sve što mogu da kažem na osnovu FIFA politike je da sam se izvinio selektoru, gospodinu Fernandu Santošu, kao i celom portugalskom timu zbog svega što se dogodilo. Kao sudijski tim, uvek činimo sve napore da donosimo pravilne odluke. Kada smo predmet vesti kao što smo sada, to nas ne čini nimalo srećnim - istakao je Makeli pre nekoliko dana.

Sada su čelni ljudi iz UEFA prelomili i odlučili da priznaju pogodak Kristijana Ronalda, pripišu pobedu Portugaliji i oduzmu Srbiji osvojeni bod.

Dragi čitaoci, reč je o prvoaprilskoj šali. Nadamo se da se neće naljutiti na Republiku, jer smo za svetski dan šale samo želeli da napravimo dobru foru i izmamimo vam osmeh na lice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
djordje anunaki

01.04.2021 06:26

Idite u tri p.m.

Odgovori 42 7
Mlk

01.04.2021 06:27

Pa dali ste vi normalni da se tako šalite sa rezultatom,koji kreten je smislio ovu šalu

Odgovori 32 6
Milan

01.04.2021 10:30

@Mlk - SRAM VAS BILO. OVO SAMO NE ČOVEK MOŽE DA NAPIŠE, STIDITE SE.

Odgovori 5 11
MiB

01.04.2021 07:08

тако нешто ме уопште неби чудило јер су ти исти (УЕФА) признали тзв. Косово без обзира на све... према томе они могу све, и како се ради о Србији они су спремни на свашта и уопште ме не би чудило да учине тако нешто...

Odgovori 32 2